Auto op zijn kant bij ongeluk

HALL – Op de kruising Hallsedijk met de Langedijk in Hall is woensdagmiddag 6 februari rond 13.10 uur een botsing ontstaan tussen twee automobilisten. Het ongeluk ontstond mogelijk door een voorrangsfout. Eén van de twee auto’s kwam op zijn zijkant tot stilstand. Een ambulance kwam ter plaatste om de bestuurders te onderzoeken, maar wonderbaarlijk genoeg raakte niemand ernstig gewond. Een buurtbewoonster laat weten dat op deze kruising vaker ongevallen voorkomen. Zij zag het ongeval gebeuren en verleende eerste hulp. De schade aan beide auto’s is door de botsing groot, een berger heeft beide auto’s afgesleept.

Foto: Melvin / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.