Home / Brummen-Regiobode / Auto op zijn kant bij ongeluk

Auto op zijn kant bij ongeluk

HALL – Op de kruising Hallsedijk met de Langedijk in Hall is woensdagmiddag 6 februari rond 13.10 uur een botsing ontstaan tussen twee automobilisten. Het ongeluk ontstond mogelijk door een voorrangsfout. Eén van de twee auto’s kwam op zijn zijkant tot stilstand. Een ambulance kwam ter plaatste om de bestuurders te onderzoeken, maar wonderbaarlijk genoeg raakte niemand ernstig gewond. Een buurtbewoonster laat weten dat op deze kruising vaker ongevallen voorkomen. Zij zag het ongeval gebeuren en verleende eerste hulp. De schade aan beide auto’s is door de botsing groot, een berger heeft beide auto’s afgesleept.

Foto: Melvin / Persbureau Heitink

Lees ook

Zigzagpad krijgt dikke voldoende

RHEDEN – De natuur beter toegankelijk maken voor mindervalide mensen. Dat is het doel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.