Home / Rheden-Regiobode / Architectuur in de kunst

Architectuur in de kunst

VELP – Willem Kranendonk vertelt zondag 24 februari in de Nieuwe Ruimte in Velp over kunstenaars die architectuur in hun kunst verwerken. Hij geeft tien voorbeelden van kunstenaars die reageren op bestaande bouwwerken of imaginaire structuren laten zien. Dit zijn kunstenaars die herinneringen en gedachten omvormen tot een straat of een plein, en andersom. “Het wordt een lezing over wolkenkrabber-kathedralen, huizen vol duisternis en zwijgende loodsen. Over gebouwen als sieraden, weefsels en dichtgegroeide oerwouden”, aldus de organisatie. De lezing begint om 15.00 uur. De toegang is gratis voor donateurs, andere belangstellenden betalen 5 euro entree. De Nieuwe Ruimte is te vinden aan Den Heuvel in Velp.

Lees ook

Kunstmaatjes gezocht

VELP – Het kunstproject Verborgen Talenten van Cultuurbedrijf RiQQ is op zoek naar kunstmaatjes. Dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.