Home / Doesburg-Regiobode / Annie Schreijer spreekt over landbouw in Europa

Annie Schreijer spreekt over landbouw in Europa

HUMMELO – Annie Schreijer – Pierik, lid van het Europees Parlement, is vrijdag 8 februari te gast bij de Vrouwen van Nu in Hummelo. Ze komt vertellen over landbouw in Europa en waarom zij denkt als vrouw het verschil in beleid te kunnen maken.

Het Europees Parlement en de EU-landen beslissen over het nieuwe landbouwbeleid voor de komende jaren. Voeding is belangrijk en daarom komt Annie Schreijer op voor een sterke landbouw. Zij is tegen elke cent bezuiniging op dit gebied. De leefbaarheid op het platteland en in het buitengebied in de Achterhoek is van groot belang.
Annie is geboren op de grens van de Achterhoek en Twente. Haar hart en ambitie liggen bij het platteland en de land- en tuinbouw. Zij is namens het CDA vier jaar lid van het Europees Parlement en daarvoor was zij twaalf jaar lid van de Tweede Kamer. Zij is er van overtuigd dat zij als vrouw het verschil in beleid kan maken.

Deze avond wordt georganiseerd door de Vrouwen van Nu, afdeling Hummelo, Keppel en Drempt, begint om 19.45 uur en wordt gehouden in de Gouden Karper in Hummelo. Het is een open avond, dat betekent dat ook niet-leden en heren welkom zijn. Leden betalen 2,50 euro entree, andere belangstellenden kunnen voor 5 euro komen luisteren.

www.vrouwenvannu.nl/hummelokeppeldrempt

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.