Home / Belangrijk / Anne Frank-school feestelijk heropend

Anne Frank-school feestelijk heropend

DOESBURG – Het nieuwe MKC (Montessori Kind Centrum) Anne Frank in Doesburg is vrijdag na een lange verbouwing weer geopend. ’s Morgens was er voor de leerlingen van de school even een serieus moment met het doorknippen van het lint naar de nieuw aangebouwde afdeling. ’s Middags was er een officieel moment voor kinderen, ouders en belangstellenden. Directeur Sander van Limbeek heette iedereen welkom en gaf het woord aan Wethouder Peter Bollen en Herbert Prins (bestuurder van Puck en Co). Met deze opening is een multifunctionele school gecreëerd voor kinderen van 0 tot 12 jaar en tevens voor- en naschoolse opvang in één gebouw. Het is een prachtig geheel geworden waar de kinderen zich zowel voor, tijdens en na schooltijd zich heel prettig zullen voelen.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.