Home / Nieuws / Anne Bruger benoemd tot erelid van De Heiknüüters

Anne Bruger benoemd tot erelid van De Heiknüüters

RHEDEN – Carnavalsvereniging de Heiknüüters heeft zondag 17 februari genoten van het Rheejes Vermaeck. Hoogtepunt van deze vrolijke bijeenkomst was het feit dat Anne Bruger benoemd is tot erelid van de verenging.

Het Rheejes Vermaeck bood weer een bont programma met veel spektakel. Er waren optredens van dansgarde De Heideblüümkes en minigarde De Madeliefjes, diverse acts uitgevoerd door leden van de vereniging en muziek die als vanouds in handen was van het duo Lang & Breed en Big Noise. Dit jaar waren de poetsdames van Niet Lullen maar Poetsen weer van de partij en namen op vrolijke wijze diversen leden van de Rhedense gemeenschap op de hak.

Bijzonder moment deze middag was de benoeming van Anne Bruger tot erelid van Carnavalsvereniging De Heiknüüters. Deze benoeming heeft hij te danken aan de jarenlange belangeloze inzet voor de vereniging, waarbij hij diverse belangrijke functies heeft vervuld. Na een kort overzicht van wat hij allemaal gedaan heeft voor de vereniging kreeg hij de gouden speld opgespeld en de bijbehorende oorkonde overhandigd. Ook zijn vrouw Janny, die hem al die jaren heeft bijgestaan, werd bedankt voor haar inzet en kreeg een bloemetje overhandigd.

Lees ook

Fietser geschept door auto in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Op de kruising van de Badhuislaan met de Harderwijkerweg in Laag-Soeren heeft woensdagavond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.