Home / Rheden-Regiobode / Anders Vieren Dienst over Moldavië

Anders Vieren Dienst over Moldavië

SPANKEREN – In de Anders Vieren Dienst die zondag 24 februari wordt gehouden in de Petruskerk in Spankeren staat Moldavië centraal. Dit is één van de armste landen in Europa.

De kerkelijke gemeente Spankeren heeft de Werkgroep Kerk in Actie van de Protestantse gemeente Dieren gevraagd deze dienst samen voor te bereiden. De werkgroep is al enkele jaren op diverse manieren bezig geld in te zamelen voor hulp aan kinderen en ouderen in Moldavië en zal tijdens de viering hierover informatie verstrekken. Door middel van gesprekken met de aanwezigen hopen de vrijwilligers ook buiten Dieren de mensen te motiveren mee te werken aan dit project. “Iedereen is van harte welkom om te kijken op welke manier je eigen talenten kan inzetten, bijvoorbeeld door middel van het bedenken en uitvoeren van ideeën. De dienst wordt gehouden in de Petruskerk in Spankeren en begint om 10.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot koffiedrinken en napraten in de Kerkhorst, direct achter de kerk.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.