Home / Doesburg-Regiobode / ALV en lezing PCOB Doesburg

ALV en lezing PCOB Doesburg

DOESBURG – Seniorenorganisatie PCOB Doesburg houdt dinsdag 26 februari haar algemene ledenvergadering. Hierin komen zaken aan de orde als de bestuursverkiezing, jaarverslag en jaarrekening en de Senioren Organisatie Doesburg. Na de pauze komt diëtiste Lisanne Frijlingh vertellen over gezonde voeding voor senioren. Ze vertelt over het belang van een goede maaltijd, maar ook over de praktische kant van het koken als je alleen bent of niet elke dag zelf kunt koken. Deze ledenbijeenkomst begint om 14.30 uur en wordt gehouden in het restaurant van Grotenhuys in Doesburg.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.