Home / Nieuws / Aeres wint wedstrijd Bloemwerk

Aeres wint wedstrijd Bloemwerk

VELP – De Velpse Maud van Hummelo heeft met teamgenoten Michelle van Dijk en Anisha Benedick de wedstrijd Bloemwerk van Skills Talents gewonnen. De studentes van Aeres MBO verdienden daarmee een ticket voor het Nederlands kampioenschap in het provincieteam Gelderland Giants.

De Skills Talents zijn vakwedstrijden voor MBO’ers. De wedstrijden voor de beroepsrichtingen Bloemwerk, Economie & Ondernemen en Tuinontwerp & Aanleg werden vrijdag 25 januari gehouden bij Aeres MBO in Velp. Studententeams van tien scholen uit Gelderland lieten zien wat zij in huis hebben.
Het Velpse team had niet verwacht te winnen, omdat de andere vier schoolteams in deze categorie opvallend mooi bloemwerk hadden samengesteld. De techniek en onderlinge samenwerking gaven echter de doorslag voor de jury en Michelle, Maud en Anisha werden beloond met de eerste plek. In maart mogen zij meedoen aan de nationale finale in de RAI in Amsterdam.

Lees ook

Dierens Mannenkoor legt krans

RHEDEN – Ondanks de kou en striemende regen hebben voorzitter Adri Schellevis en penningmeester Cees …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.