Home / Rheden-Regiobode / Aeres VMBO Velp nodigt ouders uit

Aeres VMBO Velp nodigt ouders uit

VELP – Ouders van kinderen in groep 8, kunnen op woensdag 27 februari vanaf 19.30 uur een kijkje komen nemen bij Aeres VMBO Velp. Ze kunnen vragen stellen aan de zorgcoördinatoren en workshops volgen. ”We vertellen die avond hoe wij het onderwijs vormgeven en hoe we onze leerlingen een veilige en goede opleiding in het vmbo kunnen geven”, aldus de school. Tot en met 15 maart is er geen loting of wachtlijst voor leerlingen uit groep 8. Iedereen is welkom in klas 1. Ná 15 maart wordt een aanmelding van een leerling in behandeling genomen zolang er plaatsingsruimte is. In klas 2 zijn er volgend schooljaar tevens plaatsen vrij. Sinds augustus 2017 is de naam van de school aan de Pinkenbergseweg veranderd van Groenhorst Velp in Aeres VMBO Velp.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.