Home / Brummen-Regiobode / Actie oud papier OLTO blijft ongewijzigd

Actie oud papier OLTO blijft ongewijzigd

LOENEN – De gemeente Apeldoorn heeft aan alle inwoners een uitgebreide informatie gezonden over de wijzigingen in de ophaaldiensten en het scheiden van het huisvuil. Naar aanleiding van deze recente berichtgeving kreeg Ap Gorsseling, coördinator van de oudpapieractie (OPA) van de muziekvereniging OLTO veel vragen van inwoners die zich afvragen of het inzamelen van oud papier in Loenen ook gaat veranderen. Gorsseling heeft hierover contact gehad met de gemeente Apeldoorn en afvalverwerker Circulus. Volgens deze instanties gaat er voor OLTO en de Loenenaren niks veranderen. De inwoners worden verzocht het oude papier gewoon volgens de routes op de bekende zaterdagen aan de weg te zetten. De route staat ook iedere week in deze krant.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.