Home / Rheden-Regiobode / Actie Kersttas 2018 was een succes

Actie Kersttas 2018 was een succes

RHEDEN – Afgelopen jaar hebben Stichting DIANA en Stichting Strak (voorheen Stichting Mensen in de Bijstand) maar liefst driehonderd kersttassen kunnen uitgeven aan mensen met een minimuminkomen binnen de gemeenten Rheden en Rozendaal tijdens de jaarlijkse Actie Kersttas. De editie 2018 was een groot succes; er zijn erg veel houdbare producten ingeleverd bij de verschillende inzamelpunten. Mensen deden moeite om artikelen te geven die écht een leuk en vaak lekker extraatje zijn voor de feestdagen. Daarnaast zijn er ook veel financiële donaties gedaan om de actie te ondersteunen. Hiervan zijn extra boodschappen ingekocht. De producten zijn vanuit de diverse kerken in de gemeenten naar de Ontmoetingskerk in Dieren gebracht en werden daar gesorteerd, in tassen gestopt en vervoerd door ongeveer vijftien vrijwilligers. De organisatie heeft ook veel ondersteuning gehad van lokale sponsors: Albert Heijn Dieren, Spar Dieren, Bosveld Groente en Fruit en Jacobs Verhuizingen Velp hebben er met hun sponsoring er mede voor gezorgd dat de actie is geslaagd.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.