Home / Belangrijk / Actie Kerkbalans ingeluid in Ontmoetingskerk

Actie Kerkbalans ingeluid in Ontmoetingskerk

DIEREN – De Actie Kerkbalans is zaterdag 19 januari van start gegaan. Samen met vele kerken in het hele land luidde die dag om 13.00 uur ook de kerkklok van de Ontmoetingskerk in Dieren als start van deze actie.

Voorafgaand aan het luiden van de klok sprak Lejon Maaskant, voorzitter van het College van Kerkrentmeesters, alle lof voor de ruim zestig vrijwilligers die deze dagen op pad zijn voor deze jaarlijkse landelijke geldwervingsactie. Gastspreker was Sander van Bodegraven, voorzitter van Stichting Het Duynhuis. Bevlogen vertelde hij over het Duynhuis: een plek in Dieren, bruisend van activiteiten, ontmoeting en bedrijvigheid van en door mensen die passen in de drie pijlers armoedebestrijding, participatie en circulaire economie. Ontwikkeling van mensen, maatschappelijk effect en samenwerking tussen de deelnemers in dit Duynhuis, is waar het allemaal om draait. De Protestantse gemeente Dieren steunt dit initiatief van harte. De Actie Kerkbalans maakt het mede mogelijk dat de Protestantse gemeente kan blijven bestaan en daarmee ook belangrijke maatschappelijke initiatieven als het Duynhuis kan blijven steunen.

www.pkndieren.nl/kerkbalans

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.