Home / Brummen-Regiobode / AC/DC centraal bij Covertijd

AC/DC centraal bij Covertijd

BRUMMEN – Onder de titel Covertijd bij de Vroolijkheidstaat donderdag 7 februari de Australische hardrockband AC/DC centraal in de De Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Een gelegenheidsformatie speelt de grootste hits van deze band rond broers Angus en Malcolm Young. Dit keer zijn dat bassist Jules van Brakel, gitaristen Harm Dinkla en Mike Donkers, zanger Gerard te Rietmole en drummer Rens Hardijzer. Het optreden begint om 21.00 uur. De entree bedraagt 5 euro.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.