Home / Brummen-Regiobode / Aardappeleters en koffiedrinkers

Aardappeleters en koffiedrinkers

EERBEEK – Wat is de overeenkomst tussen aardappeleters en koffiedrinkers? Dat is de vraag waar Arie Niks maandag 25 februari op ingaat tijdens zijn lezing voor de Vrouwen van Nu, afdeling Eerbeek-Hall. Die lezing over de geschiedenis van onze dranken vindt plaats in De Korenmolen. Wat zijn de gebruiken? En wat is de herkomst van water, melk, chocolademelk, thee, koffie. bier, wijn en sterke drank? Niks zal zijn lezing van circa twee uur illustreren met afbeeldingen uit zijn verzameling van schilderijen, prenten en foto’s van zowel alcoholvrije als alcoholische dranken. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en gasten, ook niet-leden van Vrouwen van Nu, zijn van harte welkom.

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.