Home / Brummen-Regiobode / Aanmelding nominaties Brummense Bikkel gestart

Aanmelding nominaties Brummense Bikkel gestart

BRUMMEN – In april worden de Jeugdlintjes De Brummense Bikkel weer uitgereikt. Kinderen en jongeren die zich actief hebben ingezet voor de maatschappij of hun medemens kunnen genomineerd worden. Tot en met 31 maart kan iedereen zijn of haar favoriete Brummense Bikkel-kandidaat doorgeven.

Met de Brummense Bikkel worden kinderen en jongeren gewaardeerd en beloond voor het doen van een goede daad. Om nominaties te kunnen ontvangen heeft Stichting Welzijn Brummen hulp nodig. Iedereen kan zijn of haar favoriete kandidaat uiterlijk 31 maart doorgeven. Alle inzendingen worden door de jury, onder leiding van wethouder Pierik, beoordeeld. Er zijn twee categorieën, te weten jeugd van 4 tot en met 12 jaar en jongeren van 13 tot en met 17 jaar. iedereen tussen de 4 en 18 jaar die iets bijzonders heeft gedaan voor de Brummense maatschappij of medemens kan aangemeld worden.

Aanmelden kan via bikkel@welzijnbrummen.nl of stuur een brief naar: Nominatie Brummense Bikkel, p/a Postbus 141, 6970 AC Brummen. Vermeld duidelijk wie de genomineerde is, zijn of haar adresgegevens en telefoonnummer. Laat ook duidelijk weten waarom deze persoon de Brummense Bikkel zou moeten winnen. Een aanmeldformulier is ook te downloaden via www.welzijnbrummen.com/brummense-bikkel.

h.vd.zee@welzijnbrummen.nl
tel. 0575 – 561988

Lees ook

Brummense Bikkel voor Marilène, Livine en Ymkje

BRUMMEN – Marilène van Dopperen en Livine en Ymkje Inberg uit Brummen werden woensdag 12 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.