Home / Brummen-Regiobode / Aan de slag als vrijwilliger

Aan de slag als vrijwilliger

BRUMMEN/EERBEEK – De Vrijwilligerscentrale houdt inloopspreekuren in Brummen en Eerbeek voor mensen die vragen hebben over vrijwilligerswerk. Op woensdag 20 februari van 9.00 tot 12.00 uur is er een spreekuur bij Plein 5 te Brummen. Op donderdag 21 februari opent het Tjark Riks Centrum in Eerbeek haar deuren van 15.00 tot 17.00 uur voor het vrijwilligersspreekuur. Ellen Lammersen en Hennita van der Zee van de Vrijwilligerscentrale zitten klaar om de vragen te beantwoorden. Het inloopmoment is bedoeld voor mensen die overwegen vrijwilligerswerk te doen en daar vragen of advies over willen. Ook mensen die al vrijwilligerswerk doen kunnen het spreekuur gebruiken om hun vragen te stellen. Denk aan zaken als trainingen, verzekering tijdens het werk, onkostenvergoeding en verklaring omtrent het gedrag.
Mensen die op voorhand vragen hebben over vrijwilligerswerk kunnen die stellen via tel. 0575 – 561988 of een e-mail sturen naar vrijwilligerscentrale@welzijnbrummen.nl.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.