Home / Rheden-Regiobode / 50+ Carnaval bij Heiknüüters

50+ Carnaval bij Heiknüüters

RHEDEN – Carnavalsvereniging De Heiknüüters brengt Rheden vast in de carnavalsstemming met een gezellige middag voor alle 50-plussers. Deze vindt plaats op zondag 17 februari in partycentrum Ons Huis. Met muziek, dans, sketches en een paar carnavalsverrassingen belooft het een sfeervol feestje te worden. Uiteraard zijn Prins Erwin de 1e en Prinses Cindy ook aanwezig. Om 14:11 uur wordt de middag officieel geopend , rond de klok van 17:00 uur is het weer afgelopen. De entree is gratis, de zaal gaat om 13.30 uur open.

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.