Home / Nieuws / Zomerse klanken in Ellecomse kapel

Zomerse klanken in Ellecomse kapel

ELLECOM – Iedereen kent wel de kapel in Ellecom, maar lang niet iedereen weet dat hier ook met regelmaat concerten worden gegeven. Muzikant Guus Tangelder nodigt van tijd tot tijd collega’s uit voor een muzikale middag of avond.
Zondag 20 januari was het de beurt aan het European Danzón Orechestra, een zeven man en vrouw sterk gezelschap dat Caribische klanken naar het Hollandse Ellecom bracht. Terwijl buiten Koning Winter het hoogste woord voerde, werd de kapel verwarmd door de traditionele Cubaanse muziek van het orkest. Het European Danzón Orechestra bracht een stukje zomer naar de sfeervolle Kapel.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Briljant paar Waander en Dinie ter Velde legt graag een kaartje

LOENEN – Samen aan de keukentafel een kaartje leggen, meestal een paar keer per dag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.