Zomerse klanken in Ellecomse kapel

ELLECOM – Iedereen kent wel de kapel in Ellecom, maar lang niet iedereen weet dat hier ook met regelmaat concerten worden gegeven. Muzikant Guus Tangelder nodigt van tijd tot tijd collega’s uit voor een muzikale middag of avond.
Zondag 20 januari was het de beurt aan het European Danzón Orechestra, een zeven man en vrouw sterk gezelschap dat Caribische klanken naar het Hollandse Ellecom bracht. Terwijl buiten Koning Winter het hoogste woord voerde, werd de kapel verwarmd door de traditionele Cubaanse muziek van het orkest. Het European Danzón Orechestra bracht een stukje zomer naar de sfeervolle Kapel.

Foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.