Home / Belangrijk / Zoeken naar diersporen

Zoeken naar diersporen

BEEKBERGEN – De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen verzorgt zaterdag 19 januari een diersporenzoektocht op landgoed Bruggelen in Beekbergen. De boswachter hoopt dat er dan een dun laagje sneeuw of wat modder ligt, zodat pootafdrukken van dieren beter te zien zijn. Maar er zijn meer sporen die helpen om vast te stellen welke dieren er in het bosgebied van Bruggelen leven. Hun aanwezigheid is bijvoorbeeld ook te zien aan uitwerpselen, beschadigingen aan boom of blad, haren en veren. De boswachter gaat samen met de wandelaars op zoek. Goede wandelschoenen zijn aan te bevelen. De start is om 14.00 uur op de parkeerplaats tegenover Restaurant De Smittenberg aan de Arnhemseweg 537 in Beekbergen. De wandeling duurt twee uur. Deelname kost 5 euro per persoon, jeugd tot en met twaalf jaar betaalt 2,50 euro en donateurs mogen gratis mee. Reserveren is niet nodig.

Foto: Martijn Nugteren

www.glk.nl/activiteiten
tel. 06 – 15363228

Lees ook

Riool is geen afvalputje

BRUMMEN – Het rioolputje is niet bedoeld om afval in te gooien. Om dat duidelijk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.