Zittingsweekend de Narrenkap

VELP – Het grote carnaval duurt nog even, maar Carnavalsvereniging de Narrenkap uit Velp trapt komend weekend het feest alvast af. Er staan diverse activiteiten op het programma.

Vrijdag 25 januari begint voor De Narrenkap het drukke zittingsweekend met het Veurpronken. Dit is een avond waar vele bevriende carnavalsverenigingen voor zijn uitgenodigd. Tijdens deze avond zal Prins Ronald ter Hoeven diverse protocollaire handelingen verrichten, waarna een bescheiden programma wordt gepresenteerd aan de aanwezige gasten. Na het programma wordt de dansvloer geopend.

Op zaterdagmiddag 26 januari zal het Narrenhuus haar deuren openen voor de gehandicapte medemens. Samen met de medewerkers van het Rode Kruis zullen gasten uit diverse tehuizen voor gehandicaptenzorg uit Velp naar het Narrenhuus toe worden gehaald, zodat de vereniging ook voor hen een leuke middag carnaval kan presenteren. Deze middag wordt er vooral heel veel gefeest, polonaise gelopen en uiteraard gelachen!
Na een mooie middag gaat de Narrenkap verder met de pronkzitting op zaterdag. Vanaf 20.11 uur zullen diverse artiesten vanuit de Narrenkap een act verzorgen om zo een divers, verrassend programma neer te zetten voor de vele aanwezigen. Het wordt een lokaal avondje uit.

Foto: CV de Narrenkap / Jochem Pluim

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.