Home / Brummen-Regiobode / Zingen tussen groente en fruit

Zingen tussen groente en fruit

EERBEEK – Popkoor Young Voices verraste de bezoekers aan Jumbo Eerbeek op de zaterdag voor Kerst met een concertje. Alsof uit het niets begonnen twee ‘medewerkers’ en een ‘klant’ van de supermarkt ineens met het lied Do You Hear What I Hear? Direct na het inzetten van het lied kwamen al snel meer ‘medewerkers’ en ‘klanten’ meezingen. Deze flashmob, georganiseerd door popkoor Young Voices, verraste de vele èchte bezoekers aan Jumbo. Zij reageerden met een enorm applaus en spraken hun verrassing en waardering uit voor dit leuke initiatief. Eén van hen zei naderhand: “Ik kreeg het er gewoon koud van, zo mooi! Helemaal als je hier niet op rekent tijdens het winkelen. En prachtig gezongen!”

Young Voices kwam op dit idee omdat door externe omstandigheden er geen Kerstconcert gegeven kon worden. De zangers wilden zich toch graag presenteren en dat deden ze dus met een aantal verrassingsoptredens in de supermarkt tijdens de Kerstdrukte.
Het koor verwelkomt graag nieuwe leden en met name mannen zijn meer dan welkom. Young Voices repeteert wekelijks op dinsdagavond van 19.30 tot 21.30 uur bij Rudico in Eerbeek.

www.youngvoices.nl

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.