Home / Brummen-Regiobode / Zelf papier scheppen in Het Oude Klooster

Zelf papier scheppen in Het Oude Klooster

EERBEEK – Papierschepperij het Oude Klooster in Eerbeek heeft februari omgedoopt tot papierschepmaand. Bezoekers kunnen elke zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur een mooie kaart maken van handgeschept papier.

De zaterdag wordt opgeknipt in vijf blokken van maximaal drie kwartier, die elk heel uur starten tussen 11.00 en 15.00 uur. In deze blokken kunnen maximaal vier personen aan hun zelfgemaakte kaart werken. Deelnemers scheppen de kaart en versieren deze. Daarna wordt de kaart gedroogd.
Opgave voor de workshop is niet nodig, maar in verband met de beperkte ruimte kunnen er maximaal vier personen per keer meedoen. Deelname kost 3,50 euro per persoon.
Papierschepperij Het oude Klooster is gevestigd aan de Stationstraat 5a in Eerbeek. Bezoekers aan de papierschepperij zijn deze dag gewoon welkom, maar er is niet genoeg ruimte om veel bezoekers te ontvangen. Vol is vol, is het motto.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.