Home / Brummen-Regiobode / Workshop over opvoeden

Workshop over opvoeden

EERBEEK / BRUMMEN – Onder de titel Opgroeien in Vertrouwen verzorgen Marcella Nebbeling en Jantine Peters twee workshops voor ouders met kinderen van baby tot achttien jaar. “Het beste wat je je kind mee kunt geven, is zelfvertrouwen,” aldus Nebbeling en Peters. Beiden zijn al jarenlang trainer van de Gordon®methode, die uitgaat van respectvolle communicatie tussen ouder en kind. In de workshop zullen zij aan de hand van heel praktische voorbeelden uitleggen hoe de ontwikkeling van een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen bij kind(eren) kan worden gestimuleerd. Deze workshop wordt zowel in Eerbeek als in Brummen gegeven. Beide avonden wordt dezelfde informatie verstrekt. De workshop is op donderdag 31 januari in de bibliotheek in Eerbeek en op dinsdag 12 februari bij Primera XL in Brummen. Beide avonden zijn van 20.00 tot 22.00 uur. Aan de workshop zijn geen kosten verbonden. Aanmelden is wenselijk en kan via Inspiratiebureau Jantine Peters, info@aandachtgeeftjekracht.nl.

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.