Home / Rheden-Regiobode / Winterse IVN-wandeling

Winterse IVN-wandeling

VELP – IVN Oost-Veluwezoom houdt maandagmorgen 7 januari een wandeling door de bossen bij Velp. De wandeling start om 9.30 uur vanaf de Van Spaenallee in Velp, bij de oprijlaan van kasteel Biljoen. Tijdens deze doorstapwandeling kijken de deelnemers naar wat de winter te bieden heeft. Wat is er te zien en tijdens de winter en wat juist niet? Bereidt de natuur zich al voor op de lente? Zijn er nog dieren te zien en horen? Tijdens de wandeling vanaf Biljoen richting Veluwe worden diverse landschappen doorkruist. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

www.ivnoostveluwezoom.nl

Lees ook

Nieuwe bestuurder voor Innoforte

VELP – De raad van toezicht van stichting Innoforte, ouderenzorgorganisatie in Velp, heeft Saskia van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.