Home / Brummen-Regiobode / Winterconcert fanfare Vios Hoenderloo

Winterconcert fanfare Vios Hoenderloo

HOENDERLOO – Vios Hoenderloo, de fanfare met slagwerkgroep uit Hoenderloo, geeft op zaterdag 26 januari haar jaarlijkse winterconcert in het Dorpshuus. De zaal opent om 19.30, het concert begint om 20:00 uur. Na afloop is er muziek van discotheek Dynamite.

Tijdens het concert wisselen de fanfare onder leiding van Gerrit Kleinhulze en de slagwerkgroep onder leiding van Jan van Lienden elkaar af. Zij brengen nummers die variëren van klassiek tot pop en Nederlandse hits. Ook de leerlingen van Vios laten horen wat ze in huis hebben en waar ze de afgelopen maanden zo hard aan hebben gewerkt.

De dirigent van de fanfare, Gerrit Kleinhulze, neemt na achttien mooie jaren afscheid van de vereniging. Hierbij staat Vios tijdens het concert natuurlijk stil. Als opvolging van Gerrit zoekt Vios nog een geschikte dirigent. De fanfare heeft rond de 25 leden en repeteert elke maandagavond. Het programma is gevarieerd, evenals de optredens. Vios Hoenderloo is in 1921 opgericht en bestaat dus bijna honderd jaar.

www.vioshoenderloo.nl

Lees ook

Tweede editie Human Library online

BRUMMEN – Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.