Home / Rheden-Regiobode / Wijkavond Dieren West over energietransitie

Wijkavond Dieren West over energietransitie

DIEREN – Voor de zesde maal houdt de Werkgroep Duurzaam Dieren West een wijkavond, dit keer op 24 januari om 19.30 uur in de Ontmoetingskerk. Het programma staat wederom in het teken van de energietransitie.

Het streven van de werkgroep is en blijft om de wijkbewoners te helpen bij keuzes en acties voor de energietransitie. Dit wil de groep doen door kennis en kracht in de wijk te bundelen en, zover als mogelijk, hierin samen op te trekken.
Isoleren, warmtepompen en ontwikkelingen in de regio zijn enkele onderwerpen die op het programma staan. Tijdens de wijkavond wordt hierover gesproken. Adviseurs van Qirion (onderdeel van Alliander) geven een kijk op de werkzaamheden die zijn gericht op het in kaart brengen van de potentie van duurzame energie in deze regio en de mogelijkheden om die collectief te benutten. Er wordt ook ingezoomd op de potentie in Dieren West.

Huurders in de wijk willen wellicht ook meedoen met de energietransitie. Vaak is het voor hen extra lastig om de woning aan te passen. Toch wil de werkgroep voor de huurders in de wijk een rol vervullen door samen met het hen na te denken over de energietransitie. Daarom zijn ook de huurders van harte uitgenodigd voor deze wijkavond.

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.