Home / Doesburg-Regiobode / Werkzaamheden in Drempt

Werkzaamheden in Drempt

DREMPT – Van 7 januari tot 1 maart sluit de gemeente Bronckhorst de Gildeweg in Drempt, vanaf de Braambergseweg tot de DS De Graafweg, af vanwege weg- en rioolwerkzaamheden. Aanwonenden en de hulpdiensten kunnen met enige hinder gebruikmaken van de weg. Helaas kan de gemeente niet exact de periode van afsluiting aangeven, omdat er omstandigheden kunnen zijn die de uitvoering van de werkzaamheden vertragen of versnellen, zoals het weer.

Lees ook

Ik vind: Bestemmingsplan Rotra en Ubbink

De reactie van de Stichting Fraterwaard in Regiobode week 2 over het bestemmingsplan Rotra en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.