Home / Alle-Regiobode / Wereldkampioen met bonte zebravink

Wereldkampioen met bonte zebravink

BRUMMEN / DIEREN – Vier leden van vogelvereniging Edelzanger uit Brummen en Dieren deden onlangs mee aan de wereldkampioenschappen voor voliérevogels in Zwolle: Gerti Weijenberg, Joop Breukink, Jos Morsink en Marc van Nijkerken. Van Nijkerken mag zich een jaar lang wereldkampioen noemen. Met zijn bonte zebravink behaalde hij een score van 92 punten.

Lees ook

TONK regeling als tijdelijke ondersteuning

REGIO – De corona crisis heeft een groot effect op het inkomen van veel mensen. …

One comment

  1. Ik vind heel leuk dat jullie gewonnen hebben ik heb ook een bonte zebravink en ik heb een bleekrug zebravink en twee zilverbekjes koppel ik woon ook in Brummen ik mis ook wel het praten over zebravinken elke dag ben ik voor mijn vogels ik heb ook een YouTube kanaal vogelvrouwtje Miranda daar zie je mij mooie zebravinken en zilverbekjes ik Vind zo goed dat jullie prijs hebben gewonnen ik woon bij Philadelphia het grasland tien ik wil ook wel eens weten over kooien en over mutatie Wat voor kooi is goed hoe kun je zien hoe oud ze zijn een zebravink die bleekrug heeft knijpring de bonte heb ik uit Eerbeek die heeft geen ring het zijn lieve vogels waar je erg trots op kunt zijn ik geeft om vogels ik ben trots op jullie gr Miranda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.