Home / Rheden-Regiobode / Warm welkom op Veluwezoom

Warm welkom op Veluwezoom

RHEDEN – Bezoekers kunnen op zondag 6 januari, samen met de boswachters en vrijwilligers van Nationaal Park Velwezoom, een toost uit brengen op het nieuwe jaar. Bij het Bezoekerscentrum Veluwezoom kan iedereen terecht voor een gratis kop warme chocomelk. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen aan boswachters.
Voor de jonge kinderen vertelt verhalenvertelster Agnes een mooi verhaal. In het belang van de natuur en de beperkte parkeergelegenheid wordt aangeraden om per fiets of met openbaar vervoer te komen. Er is een goede bus- en treinverbinding tot 10 minuten loopafstand vanaf het bezoekerscentrum. De activiteit is tussen 11.00 tot 15.00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Foto: Natuurmonumenten

Lees ook

Aanleg pumptrack in Rheden in volle gang

RHEDEN – De aanleg van een gloednieuwe pumptrack in Rheden is in volle gang. Achter …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.