Home / Brummen-Regiobode / Wandelen in Klarenbeek

Wandelen in Klarenbeek

KLARENBEEK – Iedere eerste en derde woensdag van de maand wordt er vanaf het MFC te Klarenbeek gewandeld door een groep enthousiaste wandelaars. De tocht is gemiddeld 7 kilometer lang en voert door het gevarieerde landschap. Deelnemers hoeven niet getraind te zijn, maar een stel stevige wandelschoenen is aan te raden omdat de routes ook door het bos gaan. Aanmelden hoeft niet en er zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop kunnen de wandelaars gezellig in het MFC een kopje koffie of thee drinken, dat wordt aangeboden door het Klarenbeeks Belang. De eerste wandeling van het jaar is op woensdag 16 januari. Het vertrek is om 09.30 uur vanaf het MFC en de groep is rond 11.00 uur weer terug.

Lees ook

Klankschalenconcert in Hall

HALL – Op vrijdagavond 18 juni vindt er een klankschalenconcert plaats in het buitengebied van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.