Home / Brummen-Regiobode / vv Oeken en De Vroolijke Frans verlengen contract

vv Oeken en De Vroolijke Frans verlengen contract

BRUMMEN – Hoofdsponsor De Vroolijke Frans en voetbalvereniging Oeken verlengen hun overeenkomst voor een periode van drie jaar. De overeenkomst werd donderdag 20 december getekend door Theo van Enckevoort namens De Vroolijke Frans en Emile Jager namens vv Oeken.

In een gezamenlijk overleg tussen de directie van De Vroolijke Frans en het bestuur van vv Oeken is de samenwerking tussen beide partijen uitvoering geëvalueerd. Over en weer werd geconstateerd dat de samenwerking naar wens verloopt en werd de intentie uitgesproken om meer gezamenlijk op te trekken.
De mannen van Oeken 1 zullen met ingang van het seizoen 2019/2020 door de hoofdsponsor in het nieuw worden gestoken. Voorzitter Emile Jager van vv Oeken geeft aan erg trots te zijn dat De Vroolijke Frans ook de komende drie seizoenen op shirts van Oeken 1 zal staan: “Een goede en reeds lange traditie wordt voortgezet.”

Lees ook

Aanleg pumptrack in Rheden in volle gang

RHEDEN – De aanleg van een gloednieuwe pumptrack in Rheden is in volle gang. Achter …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.