VV Dieren bedankt sponsoren

DIEREN – Om haar sponsoren te bedankten, hield voetbalvereniging Dieren onlangs een geslaagde sponsoravond. “We wilden laten zien dat wij het waarderen dat zij vv Dieren financieel een warm hart toedragen.”

Er heerst een positieve sfeer bij vv Dieren, laat de club weten. “Zowel sportief als financieel. Veel nieuwe initiatieven worden met enthousiasme opgepakt. Een voorbeeld daarvan is het bedanken van onze sponsoren.” Tijdens de sponsoravond op vrijdag 18 januari kregen zij de kans nader kennis te maken met de vereniging en met de mede-sponsoren.
De avond werd geopend met een welkomstwoord van de nieuwe voorzitter Marcel Caubo. Hij benadrukte dat sponsoren, naast contributie en kantine-inkomsten, een belangrijke financiële pijler is voor de voetbalvereniging. Hij benadrukte dat de vereniging hier blij mee is en zich ook realiseert hiervoor iets terug te moeten doen. “Kennismaken en kennis delen zijn hiervoor een basis”, aldus Caubo.
De avond werd vervolgd met een presentatie van Jan te Riele van Brouwerij Romondt uit Dieren. Hij liet de aanwezigen kennis maken met zijn bieren. Hij probeerde parallellen te trekken tussen zijn onderneming en het sociale karakter en het presteren binnen een voetbalteam. Passie en vertrouwen spelen bij beide een rol.
Onder het genot van een hapje en een drankje werd de avond afgesloten met een gezellige nazit, waarin eveneens de positiviteit de boventoon voerde. Deze avond werd een goede basis gelegd voor herhaling.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.