Vrouwengroep Internationaal komt weer bij elkaar

DIEREN – De internationale vrouwengroep in Dieren komt donderdag 31 januari van 13.15 tot 14.45 uur weer bij elkaar. Onder begeleiding van Marianne ontmoeten vrouwen uit verschillende culturen elkaar in het Duynhuis.

Het thema van deze bijeenkomst is gedichten. Deelnemers wordt gevraagd om een gedicht uit eigen land mee te nemen; vertaald naar het Nederlands. Samen worden de gedichten voorgelezen en besproken. Daarnaast is er altijd ruimte voor een kop koffie of thee en een goed gesprek. Belangstellenden zijn van harte welkom. Er is volop ruimte om het programma met elkaar vorm te geven.
Marianne en bezoekers voelen dat er behoefte is aan een plek en ontmoetingsmiddagen voor alle vrouwen, ongeacht kleur, afkomst of geloof: samen koffie drinken, elkaar ontmoeten, iets lekkers erbij en uitstapjes maken. Een thema bespreken of creatieve middagen: vrouwen dragen zelf het thema aan en indien mogelijk presenteren ze het thema.

Marianne en Dorette, dvlieshout@radaruitvoering.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.