Home / Rheden-Regiobode / Voorspeelmiddag jeugd DHO

Voorspeelmiddag jeugd DHO

DIEREN – Op zondag 27 januari krijgen de zes nieuwe muziekleerlingen van DHO de kans om samen met hun docent te laten horen wat ze inmiddels geleerd hebben. In de Oase in Dieren brengen zij vanaf 15.00 uur hun kunsten ten gehore. Ook mogen de muzikanten in spe meespelen met het leerlingenorkest met soms voor hen op maat geschreven partijen. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis en koffie, thee en limonade staan klaar.

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.