Home / Rheden-Regiobode / Voorleesfeestjes in de bibliotheek

Voorleesfeestjes in de bibliotheek

REGIO – In het kader van de Nationale Voorleesdagen, die plaatsvinden van 23 januari tot en met 2 februari, organiseert de Bibliotheek Veluwezoom een reeks voorleesfeestjes. Tijdens deze feestjes staat het Prentenboek van het Jaar centraal, getiteld Een Huis voor Harry. Er is een voorleesfeestje op woensdag 23 januari in de bibliotheek in Dieren en op donderdag 24 januari in Rheden. Woensdag 30 januari is er een feestje in de bibliotheek in Velp. Elk feestje duurt ongeveer 45 minuten. Deelname is gratis, maar de bibliotheek wil graag weten hoeveel kinderen en er komen. Aanmelden kan tot 15 januari via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Lees ook

Rheder Enk staat stil bij vrijheid

RHEDEN – Op vrijdag 16 april is het 76 jaar geleden dat Rheden werd bevrijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.