Home / Brummen-Regiobode / Voorleesdagen in Brummen

Voorleesdagen in Brummen

BRUMMEN – De Nationale Voorleesdagen vinden plaats van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari. Het prentenboek Een Huis voor Harry van Leo Timmers staat hierin centraal. Naast dit boek zijn negen andere prentenboeken gekozen die samen de Prentenboeken TopTien 2019 vormen. Het belang van voorlezen wordt tijdens de Nationale Voorleesdagen nog eens extra benadrukt door de bibliotheek.
Bibliotheek Brummen|Voorst richt zich daarbij op ouders en op professionals, zoals pedagogisch medewerkers van kinderopvangorganisaties en peuterspeelzalen. De bibliotheek verzorgt tijdens de Nationale Voorleesdagen voorleesactiviteiten voor kleuters en peuters in de bibliotheken en in voorschoolse instellingen. Kinderen tot achttien jaar kunnen gratis én zonder inschrijfkosten lid worden van bibliotheek Brummen|Voorst. Kinderen van zes jaar of jonger ontvangen bij inschrijving tijdens de Nationale Voorleesdagen het vingerpopje van Harry de kat.

www.nationalevoorleesdagen.nl

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.