Home / Brummen-Regiobode / Voetjes van de vloer bij vrijdagmiddagborrel

Voetjes van de vloer bij vrijdagmiddagborrel

KLARENBEEK – De eerste vrijdagmiddagborrel zit erop in De Brug, het horecagedeelte van MFC te Klarenbeek. De vijftig aanwezige gasten hadden het reuze naar hun zin. Hier en daar gingen zelfs de voetjes van de vloer.

De ontvangst was met een gratis drankje, aangeboden door Klarenbeeks Belang, met heerlijke bitterballen en andere snacks die werden rondgedeeld. Een eerste optreden was er van Caroline Sprenger-van Nimwegen, een nieuwe inwoner van Klarenbeek. Het optreden was dynamisch, veelzijdig en van hoge kwaliteit. Caroline liet veel bekende nummers horen uit de jaren zestig en zeventig, variërend van prachtige ballads tot swingende soul en opzwepende rock ’n roll.
Klarenbeeks talent krijgt bij de vrijdagmiddagborrel de mogelijkheid om zijn of haar kunsten ten gehore te brengen voor een groter publiek. Volgende optredens voor de vrijdagmiddagborrel worden op 1 februari verzorgd door Ramble On en op 1 maart door Cool Change. Voor de volgende maanden is ruimte voor muziek -en voordrachttalenten. Iemand die het aandurft om een half uur zijn of haar kunsten te delen met een groter publiek, kan zich opgeven bij dorpscontactpersoon Marente Bouman, tel. 06-16292058.

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.