VIOS voor het laatst met Gerrit Klein Hulze

HOENDERLOO – Muziekvereniging VIOS gaf zaterdag 26 januari een prachtig winterconcert in ’t Dorpshuus in Hoenderloo. De fanfare en de slagwerkgroep brachten om en om een nummer. De zaal reageerde met heel veel enthousiasme en de dat er genoten werd was overduidelijk. ​Leerling Iwan van der Beek liet in zijn eentje op het podium horen dat hij de stap naar het grote orkest kan maken. Dit was het laatste concert dat Gerrit Klein Hulze dirigeerde; hij stopt met zijn carrière als dirigent. Hij kreeg van VIOS een fraai aandenken voor zijn leiderschap en een staande ovatie van zijn muzikanten en de volle zaal.

Foto: Rob Spelde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.