Home / Brummen-Regiobode / VIOS voor het laatst met Gerrit Klein Hulze

VIOS voor het laatst met Gerrit Klein Hulze

HOENDERLOO – Muziekvereniging VIOS gaf zaterdag 26 januari een prachtig winterconcert in ’t Dorpshuus in Hoenderloo. De fanfare en de slagwerkgroep brachten om en om een nummer. De zaal reageerde met heel veel enthousiasme en de dat er genoten werd was overduidelijk. ​Leerling Iwan van der Beek liet in zijn eentje op het podium horen dat hij de stap naar het grote orkest kan maken. Dit was het laatste concert dat Gerrit Klein Hulze dirigeerde; hij stopt met zijn carrière als dirigent. Hij kreeg van VIOS een fraai aandenken voor zijn leiderschap en een staande ovatie van zijn muzikanten en de volle zaal.

Foto: Rob Spelde

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.