Home / Rheden-Regiobode / Vier dagen Zilveren Bal bij VVO

Vier dagen Zilveren Bal bij VVO

VELP / ROZENDAAL – Van donderdag 10 januari tot en met zondag 13 januari vindt het het Bumé Zilveren Bal-toernooi weer plaats bij voetbalvereniging VVO. Naast eerste elftallen komen ook JO19- en JO17-elftallen in actie. Op vrijdagavond is er een recreantentoernooi voor 30+- en 35+-teams (m/v).

Aan het toernooi voor eerste elftallen nemen deel: Concordia Wehl, Dieren, Lochem en VVO. De Zilveren Bal wordt verdedigd door Concordia, dat op donderdagavond om 20.30 uur speelt tegen Lochem. Een half uur eerder begint VVO-VVDieren. De winnaars spelen op zondag 13 januari vanaf 13.00 uur de finale. De verliezers strijden diezelfde dag vanaf 12.30 uur om de derde en vierde plaats. De eerste prijs is een geldbedrag van 200 euro.
Zaterdag 12 januari staat helemaal in het teken van de JO19- en JO17-jeugd. Het JO17-toernooi begint om 09.30 uur, het JO19-toernooi om 13.45 uur. Deelnemende verenigingen zijn Groessen, Rheden, Leones, DVOV, Concordia Wehl, VV Dieren, OBW en VVO. Alle wedstrijden voor de Bumé Zilveren Bal-toernooien 2019 worden gespeeld op sportcomplex De Pinkenberg in Rozendaal.

Lees ook

Basisschool de Vlinder adopteert gemeentegrond

DIEREN – Basisschool de Vlinder in Dieren heeft een stuk braakliggend gemeentegrond geadopteerd van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.