Home / Brummen-Regiobode / Vervolgtraining Mindfulness

Vervolgtraining Mindfulness

HALL – Mindfulness-trainer Jantine Peters start op woensdagavond 9 januari 2019 met een mindfulness-vervolg-training. Het is aan de ene kant een gewone achtweekse mindfulnesstraining die voldoet aan de eisen die zorgverzekeraars stellen. Aan de andere kant wordt er dieper ingegaan op de theoretische achtergronden van mindfulness en is er een aanvulling met theorie en oefeningen rondom zelfcompassie. Naast deze vervolgtraining organiseert Jantine Peters ook elke zondagavond een meditatieuurtje en elke eerste maandagavond van de maand een mindfulness verdiepingsavond. Alle activiteiten vinden plaats in kleine groepen tot maximaal acht deelnemers in de cursusruimte van natuurboerderij de Mhene, Lendeweg 4a in Hall. Voor opgave of vragen: info@aandachtgeeftjekracht.nl of tel. 06 – 17 369 599.

www.aandachtgeeftjekracht.nl

Lees ook

Aanrijding aan Rembrandtlaan

EERBEEK – Op de kruising Rembrandtlaan en Huygenslaan in Eerbeek heeft donderdag 21 januari rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.