Home / Doesburg-Regiobode / Verlate prijzen carbidschieten uitgereikt

Verlate prijzen carbidschieten uitgereikt

HUMMELO – Het carbidschieten in Hummelo op de laatste dag van 2018 is alweer een paar weken geleden. Toch werden onlangs nog prijzen uitgereikt.

Het carbidschiettoernooi is al jaren een mooie traditie in Hummelo. Teams doen hun best een bal zo ver, hard en mooi te schieten met ouderwetse melkbus. Er zijn rondes met aftandsschoten, vogelschieten en één met een le-mans-start. Hiervoor zijn aan het eind van de dag mooie prijzen uitgereikt. De eerste prijs ging naar het team Sander en Pim. Koen en Sam werden tweede en de derde plek in het klassement ging naar Evert en Joey. Ook wordt elk jaar een creativiteitsprijs uitgereikt voor de indrukwekkendste schietinstallatie. Dit jaar was deze prijs voor Dejan en Quinten.

Een mooi klassement, maar niet helemaal juist, bleek later. Een late hertelling van de eindstand onthulde echter dat de derde plaats ex-aequo toekwam aan twee teams. De organisatie heeft in allerijl een extra set bekers besteld, maar dat kost nou eenmaal wat tijd. Daarom heeft het team Maarten en Arjan, dat al heel wat jaren aan de wedstrijd meedoet, vorige week alsnog de verdiende bekers in ontvangst mogen nemen voor hun gedeelde derde plaats.

Er wordt door de organisatie, de 27 deelnemende teams en de bezoekers terug gekeken op een prachtig geslaagd evenement, het inmiddels luidruchtigste evenement van Hummelo en omstreken. Velen kijken alweer een beetje uit naar oudejaarsdag van 2019.

Lees ook

Briljant paar Waander en Dinie ter Velde legt graag een kaartje

LOENEN – Samen aan de keukentafel een kaartje leggen, meestal een paar keer per dag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.