Home / Doesburg-Regiobode / Verkeersregelaars gezocht in Doesburg

Verkeersregelaars gezocht in Doesburg

DOESBURG – De groep Verkeersregelaars Doesburg is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Er zijn meer verkeersregelaars nodig bij de evenementen in de stad.

Doesburg is een stad waar veel evenementen en andere activiteiten worden georganiseerd. De doorstroming van het verkeer, maar bovenal de veiligheid van deelnemers, bezoekers en weggebruikers is daarbij van belang. Hiervoor worden de verkeersregels ingezet.
De groep verkeersregelaars telt op dit moment 35 vrijwilligers die zich één of meerdere malen per jaar willen inzetten als verkeersregelaar bij evenementen. Sinds 2018 wordt er samengewerkt met de verkeersregelaars uit de buurgemeenten Zevenaar en Rheden. Om op sterkte te blijven, is de groep op zoek naar nieuwe verkeersregelaars. Aanmelden kan via info@verkeersregelaar-doesburg.nl. De coördinatoren van de groep verkeersregelaars Doesburg nemen dan graag contact op voor een informatief gesprek.
In december 2016 werd de inzet van deze vrijwilligers beloond met de toekenning van de Hens van der Wal-prijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan een persoon of groep personen die zich als vrijwilliger(s) bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt. In de eerste maanden van het jaar volgen alle verkeersregelaars een jaarlijkse e-learning. Deze e-learning is verplicht om als verkeersregelaar ingezet te mogen worden.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.