Home / Rheden-Regiobode / Verkeerscontrole in Velp

Verkeerscontrole in Velp

VELP – De politie heeft dinsdag 8 januari een algemene verkeerscontrole gehouden in Velp, meldt de politie op Facebook. Hierbij zijn verschillende bekeuringen uitgeschreven: twee bonnen voor het niet dragen van de autogordel en vier voor snelheidsovertredingen door bromfietsers. Twee bestuurders kregen een boete voor het voeren van de mistlamp, één voertuig had een gladde band en er zijn drie bekeuringen uitgedeeld voor het rijden zonder rijbewijs.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.