Home / Rheden-Regiobode / Verkeerscontrole in Dieren

Verkeerscontrole in Dieren

DIEREN – Politiemedewerkers hebben woensdagmorgen 9 januari een snelheidscontrole gehouden op de Burgemeester de Bruinstraat (N348) te Dieren, meldt de politie op Facebook. Medewerkers van het Team Verkeer hebben meerdere voertuigen gecontroleerd op hun snelheid. Agenten maakten drie maal een proces verbaal op voor een snelheidsovertreding. Één bestuurder reed 47 kilometer boven de toegestane snelheid.
Daarnaast is bij een bestuurder van een snorfiets op de Wilhelminaweg te Dieren een speekseltest afgenomen. De test gaf een positief resultaat op gebruik van verdovende middelen. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau en daar is een bloedmonster afgenomen. Dit wordt naar het NFI opgestuurd. Agenten hebben een verklaring opgenomen van de verdachte en daarna mocht hij met een rijverbod van 24 uur weer naar huis.

Lees ook

Rhedense akkerranden ingezaaid met kruidenmengsel

GEM. RHEDEN – De randen van een flink aantal Rhedense akkers zijn over een paar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.