Home / Rheden-Regiobode / Verdwaalde dames gered uit bos

Verdwaalde dames gered uit bos

RHEDEN – De hulpdiensten hebben woensdag 23 januari rond 19.00 uur twee verdwaalde wandelaars uit het bos geplukt. De twee dames waren al vanaf 15.00 uur aan het wandelen in het voor hun onbekende gebied en werden plots overvallen door de duisternis. De brandweer van Rheden heeft een zoekactie gecoördineerd vanuit de meldkamer en de wandelaars daarna in het bos gevonden. Ze waren wat onderkoeld en overgedragen aan de ambulancedienst.

Lees ook

Meander leest Meander

VELP – Meander is het nieuwe stripfiguurtje dat kinderen in Rheden wat moet bijbrengen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.