Home / Doesburg-Regiobode / Veiling voor KiKa in clubhuis GSV’38

Veiling voor KiKa in clubhuis GSV’38

GIESBEEK – Direct na de officiële nieuwjaarsreceptie op zaterdag 5 januari, rond 17.00 uur, wordt in het clubhuis van GSV’38 in Giesbeek een veiling gehouden van een uniek shirt van het Nederlands Elftal. Op dit originele shirt zijn alle handtekeningen gezet van de spelers, waaronder Van Dijk, Depay, De Jong, Cillessen, Wijnaldum en natuurlijk ook trainer Ronald Koeman. De opbrengt van deze veiling komt ten goede aan KiKa Kinderen Kanker Vrij. Iedereen is welkom op 5 januari om een bod te doen op dit unieke shirt en daarmee het goede doel te steunen. Naast het originele shirt van Oranje wordt er ook een origineel shirt met handtekeningen geveild van de landskampioen PSV Eindhoven. Initiatiefnemer van deze actie is de Giesbeker Marco van Brenk die zeer recent de marathon in Valencia heeft gelopen voor KiKa.

Lees ook

Stadswandeling langs Doesburgse horeca groot succes

DOESBURG- Op tweede paasdag kon er in Doesburg een bijzondere stadswandeling gemaakt worden. Wandelaars konden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.