Home / Rheden-Regiobode / Vakantie bij weggeefwinkel

Vakantie bij weggeefwinkel

DIEREN – Weggeefwinkel 4Noppes in Dieren is op de zaterdagen 29 december en 5 januari gesloten vanwege de vakantie en een reorganisatie. De weggeefwinkel aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 47 heeft maar beperkte ruimte.

Daarom wordt de vakantie benut om op te ruimen, te klussen en te herindelen. De winkel is in deze periode wel telefonisch bereikbaar voor organisaties die spullen komen ophalen of brengen, en wel via tel. 06 – 44881557. Op zaterdag 12 januari is de weggeefwinkel weer open van 10.00 tot 13.00 uur.
Tot en met 31 december kan 4Noppes nog gesteund worden via de statiegeldactie van de COOP in Dieren. Door op de Goede Doelenknop van de statiegeldautomaat te drukken, steunen klantenmet de lege flessenbijdrage 4Noppes, zodat er een extra overkapping kan komen die zowel spullen als bezoekers en medewerkers beschermt tegen eventuele regen en sneeuw.
Met een gemiddeld aantal van 70 bezoekers en 25 innames van mooie, goede spullen per zaterdagochtend is de weggeefwinkel in Dieren nog altijd een groot succes. Steeds meer mensen weten de winkel te vinden die er écht voor iedereen is.

info@4noppes.nl
www.4noppes.nl

Lees ook

Afscheid van ds. Kees Bochanen bij de Ontmoetingskerk

DIEREN – Op de prachtige zonnige zondag 13 juni heeft de protestantse gemeente Dieren afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.