Home / Brummen-Regiobode / Uurtjes Veuraf bij CV de Dwarsliggers

Uurtjes Veuraf bij CV de Dwarsliggers

EERBEEK – Carnavalsvereniging de Dwarsliggers uit Eerbeek houdt de jaarlijkse feestavond op zaterdag 19 januari in Residentie De Korenmolen in Eerbeek. Dit keer krijgt de avond een nieuwe naam: Uurtjes Veuraf.

Ruim dertig jaar was dit een bonte avond met een buut en allerlei acts opgevoerd door vele Dwarsliggers, maar deze avond krijgt vanaf dit jaar een andere invulling en daarmee ook een andere naam, Uurtjes Veuraf. Het wordt een feest met een Hollands tintje. De avond begint om 20.11 uur en is toegankelijk voor iedereen vanaf zestien jaar (legitimatie verplicht).
“Het belooft een mooie avond te worden”, aldus Tonny Streppel van de Prinskeuze-commissie en organisator van deze avond. “In ieder geval is er een optreden van het duo Super Hollands, maar dat is alles wat ik er over kan zeggen.” De entree voor Uurtjes Veuraf bedraagt 9 euro. Het is niet nodig om verkleed te komen en iedereen is welkom.

www.cvdedwarsliggers.com/agenda

Lees ook

Tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn open

APELDOORN – Op 17 mei heeft GGD Noord- en Oost-Gelderland een tweede vaccinatielocatie in Apeldoorn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.