Home / Rheden-Regiobode / Uitstapje van Spanso

Uitstapje van Spanso

SPANKEREN – De leden van de Spankerense soos Spanso gaan donderdag 17 januari op bezoek bij Margot van de Wouw, bewoonster van de Schweer bey der Beckehof in Dieren. In 1898 liet de Amsterdamse koopman C.H.H. Schweer bey der Becke in zijn testament opnemen dat vanuit zijn nalatenschap een hof moest worden gebouwd in Dieren. In 1913 werd dit ten uitvoer gebracht. In de kapel vertelt Margot de bezoekers meer over de geschiedenis van het hof. De leden van Spanso verzamelen om 13.55 uur in de Piersonstraat, voor de nieuwe tandartspraktijk.

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.