Home / Rheden-Regiobode / Uitreiking Vrijwilligersprijs Rheden en Rozendaal

Uitreiking Vrijwilligersprijs Rheden en Rozendaal

RHEDEN / ROZENDAAL – Het Loket Vrijwilligerswerk van Radar Uitvoering Oost heeft maar liefst 57 aanmeldingen binnengekregen voor de Vrijwilligersprijs 2018. De genomineerden zijn allemaal vrijwilligers, organisaties en buurtinitiatieven die zich met hart en ziel inzetten voor de samenleving in de gemeenten Rheden en Rozendaal.

De termijn om mensen aan te melden is gesloten. Nu is het aan de jury om genomineerden te selecteren. Er zijn vier categorieën: individuele vrijwilliger jonger dan 36 jaar en individuele vrijwilliger ouder dan 36 jaar, vrijwilligersorganisatie en bewonersinitiatieven in buurt, wijk of projectvorm. In elke categorie wordt uiteindelijk één winnaar gekozen.
De twaalf genomineerden ontvangen een certificaat en een tegoedbon. De winnaars ontvangen ieder een symbolisch beeldje en een geldprijs van 400 euro. De geldprijs dient ten goede te komen aan de organisatie of het buurtinitiatief.

De Vrijwilligersprijs is een initiatief van de gemeente Rheden en gemeente Rozendaal. Deze gemeenten hebben de prijs in het leven geroepen als blijk van waardering, dus als een eerbetoon aan iedereen die betrokken is bij het vrijwilligerswerk en ter stimulering van het vrijwilligerswerk in de gemeente Rheden en Rozendaal.

De Vrijwilligersprijs wordt uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst op zaterdag 19 januari in de aula van Het Rhedens in Dieren. De bijeenkomst begint om 16.00 uur, er is inloop vanaf 15.30 uur. Er is voor deze middag een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en aanmelding is daarom nodig. Dit kan bij Filiz Okan via fokan@radaruitvoering.nl.

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.